Výborný div: Vietnamští jemně nakrájení kachní ricetí nudle

2024-06-15
Delicious Marvel: Vietnamese Vermicelli Delight with Tender Duck

Výborný Poklad: Vietnamské nudle s něžným kachním masem

Kulinární klenot, který ztělesňuje podstatu vietnamské kuchyně, toto jídlo obsahuje něžné, chutné kachničí maso na lůzku jemných rýžových nudlí, ozdobené čerstvými bylinkami a kyselým omáčkou. Ideální pro sytý pokrm, který je zaruceně uspokojivý a plný živých chutí.

Suroviny:

  • Kachní prso: 2 kusy
  • Rýžové nudle: 200 gramů
  • Rybí omáčka: 2 lžíce
  • Sójová omáčka: 1 lžíce
  • Šťáva z limetky: 1 lžíce
  • Hnědý cukr: 1 lžička
  • Česnek: 2 stroužky, nasekané
  • Zázvor: 1 lžička, nastrouhaný
  • Červená paprika: 1 kus, nakrájená
  • Jarní cibulka: 2 kusy, jemně nakrájené
  • Mátové listy: Hrst, hrubě nasekané
  • Koriandr: Hrst, hrubě nasekaný
  • Arašídy: 1/4 šálku, opražené a rozdrcené
  • Okurka: 1 kus, na tenké nudličky
  • Mrkev: 1 kus, na tenké nudličky
  • Sůl a pepř: Dle chuti

Postup:

  1. Naložení kachny: V míse smíchejte rybí omáčku, sójovou omáčku, šťávu z limetky, hnědý cukr, nasekaný česnek a nastrouhaný zázvor. Vložte kachní prsa do mísy, ujistěte se, že jsou dobøe obalené marinádou. Nechte je marinovat alespoň 30 minut.
  2. Uvaření rýžových nudlí: Podle pokynů na obalu uvařte vody 3–5 minut, dokud nezbudou mìkké. Odklopte a opláchnìte studenou vodou, abyste zastavili proces vaření. Dejte stranou.
  3. Pøíprava kachny: Rozpalte pánev na sťedně silném ohni. Jakmile se zahøeje, položte kachní prsa s kůží dolů do pánve. Vařte asi 5–7 minut, potom otočte a vařte dalšich 5–7 minut, než je kachna vařena, ale stále něžná. Vynděte z pánve a nechte odpočinout před krájením na tenké krájce.
  4. Seřizování pokrmu: V dobytě velké míse nebo na tálri uveďte hojnou porci rýžových nudli do spodku. Na vrch našlete nakrájené kachní maso. Přidejte okurku a mrkev na nudličky a posyp lysoý jarní cibulí, mátové listy a koriandr.
  5. Příprava omáčky: Ve smíšce s nastrouhaným cukrem, šťávou z limetky a několika plátky červené́ papriky promíchejte 1 lžíci rybí omáčky.
  6. Na posypání omáčky: Nalijte připravenou omáčku na kachna a nudle. Nahoře posypejte opražené́ a rozdrcené arašidy pro pridanou chut́.
  7. Podávání: Tento pokrm lze teplý nebo chladný, což jej činí univerzálním výběrem pro jakoukoliv přiležitost. Užijte si svůj Vietnamský poklad s něžnými kachními nudlemy!

Užijte si lahodná́ kachních not ve štědích, čerstvych a zelených prvcích bylin a zeleniny, vytvářející skutečný poklad při smyslých.

What Is A Skin Tag? 😨

Karol Smith

Karol Smith je zkušená autorka a myšlenková leaderka v oblastech nových technologií a fintech. S titulem z obchodní administrativy na Univerzitě Colorada kombinuje solidní akademický základ s praktickými zkušenostmi v technologickém průmyslu. Pracovala ve společnosti Merck & Co., kde se zaměřovala na strategie digitálních inovací, a získala cenné poznatky o průsečíku technologií a financí. Její vášeň pro zkoumání špičkových trendů pohání její psaní, umožňující jí rozklíčovat složitá témata pro široké publikum. Karoliny články byly zveřejněny v prominentních publikacích, kde sdílí své odborné znalosti a podporuje diskuze o budoucnosti fintechu. S bystrým okem pro detail a odhodláním k jasnosti pokračuje v přispívání k vyvíjejícímu se prostředí technologií.

Don't Miss

Delightful Garlic Ginger Glazed Salmon with Fresh Vegetables

Nádherný losos s glazovaným česnekovým a zázvorovým nálevem a čerstvou zeleninou.

Oslňující losos s omáčkou z česneku a zázvoru s čerstvou

Vietnamský kefírový smažený ryba s plody kafrovcovými a rýžové nudle

Vietnamská smažená ryba v kefíru s limetkou a rýžovými nudlemi