Heavenly Creamy Avocado Enchiladas Perfect for Any Occasion

Nebeské krémové avokádové enchilady dokonalé na každou příležitost

S chutnáním perníků zjemněte chuťové pohárky plnou, krémovou náplní zabalenu v měkkých tortillách. Tyto nebeské plněné avokádové enchilady sýrově jsou jistě oblíbené pro celou rodinu. Kombinace krémové a máslovité textury avokáda s pestrou chuťovkou enchilad zaručuje lahodný gastronomický zážitek, který je jak pohodlný, tak výživný.

Suroviny:
– 2 zralá avokáda
– 1 menší cibule, jemně nasekaná
– 1 hrnek strouhaného sýra (cheddar nebo Monterey Jack)
– 1 hrnek čerstvé špenátové nasekaný
– 1 stroužek česneku, nadrobno nakrájený
– šťáva z 1 limetky
– 8 malých tortill chlébů z mouky nebo kukuřice
– 1 hrnek omáčky na enchilady
– sůl a pepř podle chuti
– kyselá smetana a nasekaný koriandr na ozdobu

Postup:

1. Předehřejte troubu: Předehřejte troubu na 190°C.

2. Příprava avokádové náplně:
– Avokáda rozkrájejte napůl, odstraňte pecky a vydlabejte dužinu do misky.
– Avokádo rozmělněte s limetkou, solí a pepřem podle chuti.
– Na pánvi osmahněte jemně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek, dokud nezměknou a nezačnou vonět. Přidejte nařezaný špenát a vařte do zvadnutí.
– Smíchejte osmahnutou cibuli, česnek a špenát s rozmělněným avokádem a polovinou strouhaného sýra.

3. Sestavení enchilad:
– Rozložte tortillu a vložte do středu hojnou porci avokádové směsi.
– Tortillu pevně zrolujte a vložte do zapékací mísy se švem dolů. Postupujte stejně s ostatními tortillami a náplní.

4. Přidání omáčky na enchilady:
– Omáčku na enchilady nanesete rovnoměrně na zrolované tortilly.
– Posypte zbylým sýrem na vrcholu.

5. Pečeme:
– Zapékací misku přikryjte a pečte v předehřáté troubě asi 20 minut.
– Odstraňte fólii a pečte dalších 10 minut, nebo dokud se sýr nerozpustí a nezačne bublat.

6. Ozdobíme a podáme:
– Jakmile jsou enchilady upečené, vyjměte je z trouby a nechte je trochu vychladnout.
– Ozdobte kouskem kyselé smetany a nasekaným koriandrem.

Podávejte tyto sýrové avokádové enchilady horké a vychutnejte si pokrm, který je krémový, chutný a naprosto uspokojující!

The source of the article is from the blog shakirabrasil.info