Wisconsinské pivem obalené sýrové kuličky: Křupavá, sýrová lahůdka.

2024-09-01
Wisconsin Beer-Battered Cheese Curds: A Crispy, Cheesy Delight

Wisconsinské pivem obalené tvarůžky: Křupavá, sýrová lahůdka

Wisconsinské pivem obalené tvarůžky jsou oblíbenou pochoutkou ve středozápadních státech, zejména ve Wisconsinu. Tyto lahodné sousta obsahují čerstvé tvarůžky pokryté lehkým těstem na bázi piva, které jsou následně smaženy do zlatavě hnědé křupavosti. Výsledkem je lepkavé, tažné nitro obalené v křupavém povrchu, což z nich činí dokonalou předkrmovou pochoutku nebo indulgentní pochoutku.

Suroviny:
– 1 libra čerstvých tvarůžků
– 1 šálek hladké mouky
– 1 čajová lžička prášku do pečiva
– 1/2 čajové lžičky soli
– 1/2 čajové lžičky česnekového prášku
– 1/2 čajové lžičky papriky
– 1 šálek piva (světlý ležák nebo ale bude dobře fungovat)
– 1 velké vejce
– Rostlinný olej, na smažení

Postup:
1. Příprava tvarůžků: Jestliže jsou tvarůžky velké, rozkrojte je na sousto. Osypte je papírovými utěrkami, abyste odstranili přebytečnou vlhkost.

2. Příprava těsta: Ve velké míse smíchejte mouku, prášek do pečiva, sůl, česnekový prášek a papriku. V samostatné míse smíchejte pivo a vejce, poté nalijte mokré přísady do suchých. Smíchejte, dokud se právě nespojí. Těsto by mělo být trochu husté a hrudkovité.

3. Rozehřejte olej: V hlubokém fritéze nebo velkém hrnci s pevným dnem zahřejte rostlinný olej na 375°F (190°C).

4. Obalování tvarůžků: Pracujte po částech a ponořte tvarůžky do těsta, zajistěte, aby byly plně potaženy.

5. Smažení tvarůžků: Opatrně vložte obalené tvarůžky do horkého oleje. Smažte je 2-3 minuty, nebo dokud nebudou zlatohnědé a křupavé. Pomocí děrovací lžíce přeneste smažené tvarůžky na papírově utěrkovaný talíř, aby se odkápl přebytečný olej.

6. Podávání: Podávejte tvarůžky teplé, s vašimi oblíbenými omáčkami na namáčení, jako je ranchová omáčka, marinára nebo pikantní aioli.

Užijte si své Wisconsinské pivem obalené tvarůžky, dokud jsou stále teplé a lahodně křupavé!

Spicy cheese curds at Fraser’s Pub singe and delight your late-night taste buds

John Washington

John Washington je vynikající autor a myslitel v oblastech nových technologií a fintech. Drží titul magistra v oboru řízení informačních technologií z prestižní Claremont Graduate University, kde si vybudoval odborné znalosti na pomezí financí a technologií. S více než desetiletou zkušeností ve finančním sektoru pracoval John jako seniorní analytik ve společnosti Solstice Financial, kde se zaměřoval na inovativní fintech řešení a strategie digitální transformace. Jeho pronikavé články a výzkumy byly zveřejněny v předních odvětvových publikacích, což z něj učinilo žádaného řečníka na konferencích po celém světě. Johnova angažovanost v objevování budoucnosti financí a technologií z něj činí klíčového přispěvatele k vyvíjejícímu se narativu v této dynamické oblasti.

Don't Miss

Elegant Lemon Italian Escalope with Herb-Infused Sauce

Elegantní italský hovězí řízek s citronem a omáčkou s bylinkami

Elegantní italský placatý kuřecí řízek s bylinkovou omáčkou z citronu
Jajangmyeon: Korean Black Bean Noodles Extravaganza

Jajangmyeon: Korejská nudlová smršť z černých fazolí

Jajangmyeon: Korejské nudle se černými fazolemi Jajangmyeon jsou lahodná korejsko-čínská