Vybraný luxusní máslový chřest s bylinkovou česnekovou omáčkou

2024-06-16
Exquisite Luxury Buttered Lobster with Herbed Garlic Sauce

„`html

Výtečný luxusní chřestýř s bylinkovou česnekovou omáčkou

Ponořte se do této luxusní rybí speciality, která je opravdovým kulinářským mistrovským dílem. Obsahuje šťavnaté chřestýří ocasů, luxusně posypané bohatou máslovou a bylinkovou česnekovou omáčkou, která je perfektní na speciální příležitosti nebo když si prostě chcete dopřát mimořádnou večeři. Jemné chutě bylinek a krémová hojnost másla dokonale doplňují přirozenou sladkost chřestýře, čímž poskytují nezapomenutelný chuťový zážitek.

Suroviny:

  • 2 chřestýře ocasy
  • 1/2 šálku nesoleného másla
  • 3 stroužky česneku, nasekané
  • Šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce čerstvé petržele, nasekané
  • 1 lžíce čerstvých pažitky, nasekaných
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky černého pepře
  • 1/2 šálku bílého vína

Postup:

1. Příprava chřestýře:

  1. Předehřejte troubu na 375°F (190°C).
  2. Pomocí kuchyňských nůžek, rozkrojte vrchní skořápky každého chřestýře na délku.
  3. <li) Jemně oddělte skořápky a opatrně zdvihněte maso, aby spočívalo na vrchní části skořápky pro krásnou prezentaci.

    <li)Vložte připravené chřestýře do pekáčku.

2. Příprava bylinkové česnekové máslové omáčky:

  1. Na malé pánvi rozehřejte nesolené máslo na středním ohni.
  2. Přidejte nasekaný česnek a restujte asi 1 minutu, dokud nezavoní.
  3. Nalijte bílé víno a citronovou šťávu, nechte směs simmerovat asi 3 minuty.
  4. Přimíchejte čerstvou petržel, pažitku, sůl a černý pepř, poté odstraňte z ohně.

3. Příprava chřestýře:

  1. Brojte chřestýře hojně bylinkovou česnekovou máslovou omáčkou.
  2. Pekně chřestýře v předehřáté troubě po dobu 12-15 minut, nebo dokud maso není průsvitné a propečené.
  3. Každých 5 minut potírejte chřestýře další porci bylinkové česnekové máslové omáčky pro extra chuť.

4. Podávání:

  1. Jakmile jsou uvařené, vyjměte chřestýře z trouby a přesuňte je na servírovací mísy.
  2. Před podáváním pokapejte jakoukoli zbývající bylinkovou česnekovou máslovou omáčkou na vrchol.
  3. Pokud je to žádoucí, ozdobte dozdobte další nasekanou petrželí a pažitkou.

Užijte si výtečný luxus tohoto máslového chřestýře spolu s vychlazeným sklenkou bílého vína pro zážitek, který si gurmáni váží!


„`

Don't Miss

Bajan Chicken and Rice Delight: A Taste of Caribbean Comfort

Kari s kuřecím masem a rýží: Chuť karibské pohody

Bajanské kuře a rýžová lahůdka: Více než kulinární pohlazení z
Savory Provencal Vegetable Ratatouille

Lahodná Provensálská zeleninová ratatouille

Pikantní Provence zeleninová ratatouille Objevte lahodné chutě francouzského venkova s