Tex-Mex Voskové Fazole Rozkoš s Avokádovou Salsou

2024-08-04
Tex-Mex Wax Beans Delight with Avocado Salsa

Tex-Mex Wax Beans Delight with Avocado Salsa

„`html

Tento živý tex-mex pokrm kombinuje křupavost a barvu voskových fazolí s krémovou dobrotou avokádové salsy. Je to lahodná směs čerstvé zeleniny a odvážných chutí, ideální pro letní fiestu nebo sytý přílohu. Kontrastní textury a pikantní dresink dělají z něj neodolatelnou volbu pro jakékoliv jídlo.

Suroviny:

  • 2 šálky čerstvých voskových fazolí, očištěných a nakrájených na 1palcové kousky
  • 1 zralé avokádo, nakrájené na kostičky
  • 1 šálek cherry rajčat, rozpůlená
  • 1/2 šálku červené cibule, jemně nasekané
  • 1/4 šálku čerstvé nasekané koriandru
  • 1 jalapeño paprička, zbavená semínek a nasekaná
  • Šťáva z 1 limetky
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • Sůl a pepř dle chuti
  • Volitelné: natrhaný queso fresco nebo feta sýr na ozdobu

Příprava:

  1. Přiveďte velký hrnec osolené vody k varu. Přidejte voskové fazole a vařte asi 5 minut, nebo dokud nejsou měkké, ale stále křupavé. Sceďte a namočte je do mísy s ledovou vodou, abyste zastavili proces vaření. Poté znovu sceďte a dejte stranou.
  2. V velké míse smíchejte nakrájené avokádo, cherry rajčata, červenou cibuli, koriandr a jalapeño. Jemně promíchejte, abyste nerozmačkali avokádo.
  3. V malé misce smíchejte dohromady šťávu z limetky, olivový olej, sůl a pepř. Dresink přilijte ke směsi avokáda a jemně promíchejte.
  4. Přidejte chlazené voskové fazole do mísy a vše jemně promíchejte. Případně dochuťte solí a pepřem.
  5. Přeneste salát na servírovací tácek nebo jednotlivé talíře. Pokud chcete, posypte natrhaným queso fresco nebo feta sýrem.
  6. Servírujte ihned a vychutnejte si čerstvé, živé chutě tohoto Tex-Mex pokrmu Wax Beans Delight s Avokádovou Salsou!

„`

Teaching white Woman how to eat Africa food the right way #shorts #youtubeshorts #youtube #viral

Joe Roshkovsky

Joe Roshkovsky je zkušený autor a myšlenkový lídr v oblastech nových technologií a fintech. Má titul bakaláře v oboru ekonomie z prestižní University of Michigan, kde absolvoval s vyznamenáním. S více než desetiletou zkušeností v technologickém sektoru začal Joe svou kariéru v Nexon Innovations, přední firmě v oblasti finančních technologických řešení. Tam zdokonalil své odborné znalosti v oblasti digitálních financí, datové analýzy a vývoje produktů. Joeovo pronikavé psaní odráží jeho odhodlání zkoumat průnik financí a technologií a nabízí čtenářům cenné postřehy do rychle se vyvíjejícího prostředí. Jeho práce byla zveřejněna v řadě průmyslových publikací, což ho ustanovilo jako důvěryhodný hlas v diskurzu fintechu. Když nepisuje, Joe rád mentoruje ambiciózní profesionály v technologickém oboru a přispívá do diskusí o etickém využívání technologií.

Don't Miss

Peruvian Lomo Saltado: A Flavorful Stir-Fry of Beef, Vegetables, and Spices

Peruánské Lomo Saltado: Chutné smažené maso s zeleninou a kořením.

Peruánský Lomo Saltado: Chutná směs hovězího masa, zeleniny a koření
Hearty Italian Tomato Soup with Basil and Garlic

Syrový italský rajčatový polévka s bazalkou a česnekem

Sýtá italská rajčatová polévka s bazalkou a česnekem Tato sýtá