Tex-Mex kuřecí a divoká rýžová polévka s špetkou lahodného avokáda

2024-06-20
Tex-Mex Chicken and Wild Rice Stew with a Dash of Avocado Delight

Kuřecí a divoká rýžová zálivka Tex-Mex se špetkou avokáda

„`html

Tato sytá kuřecí a divoká rýžová zálivka Tex-Mex kombinuje syté chutě tex-mex kuchyně s výživnou divokou rýží, jemným kuřecím masem a příjemným nádechem krémového avokáda. Perfektní pro útulnou večeři, tato zálivka je zároveň výživná a pohodlná.

Ingredience:
– 2 lžíce olivového oleje
– kůže od kuřecích prsou, nakrájené na kostičky
– 1 velká cibule, nakrájená na kostičky
– 3 stroužky česneku, nastrouhané
– 1 červená paprika, nakrájená na kostičky
– 1 žlutá paprika, nakrájená na kostičky
– 1 jalapeño, vykostěný a jemně nakrájený
– 1 šálek divoké rýže, opláchnuté a odkapané
– plechovka (14,5 uncí) nakrájených rajčat
– 4 šálky kuřecího vývaru
– 1 lžička mletého kmínu
– 1 lžička chilli prášku
– 1/2 lžičky uzené papriky
– sůl a pepř podle chuti
– 1 avokádo, nakrájené na kostičky
– nasekaný čerstvý koriandr (na ozdobu))
– laloky limetky (k podávání)

Postup:
1. Rozehřejte olivový olej na velkém hrnci při středním ohni. Přidejte nakrájené kuřecí maso a vařte až do zezlátnutí a propečení, asi 5-7 minut. Vyjměte maso z hrnce a dejte stranou.

2. Přidejte do stejného hrnce nakrájenou cibuli a osmahněte asi 3 minuty, dokud nezměkne. Přidejte nastrouhaný česnek, červenou papriku, žlutou papriku a jalapeño. Vařte dalších 5 minut, dokud zelenina nezměkne.

3. Zakomponujte do směsi divokou rýži, nakrájená rajčata (s šťávou) a kuřecí vývar. Přidejte mletý kmín, chilli prášek, uzenou papriku, sůl a pepř. Přiveďte směs k varu.

4. Snížete teplotu na minimum a nechte vařit, zakryté, asi 45 minut, nebo dokud divoká rýže nezměkne a nevstřebá většinu tekutiny.

5. Vraťte uvařené kuřecí maso do hrnce a promíchejte. Vařte dalších 5 minut, aby chutě splynuly.

6. Podávejte horkou zálivku, ozdobenou kostkami avokáda a čerstvým koriandrem. Přidejte lžičku džusu z limetky pro extra nádech chuti.

Užijte si tuto lahodnou a uspokojivou kuřecí a divokou rýžovou zálivku Tex-Mex, dokonalé jídlo pro jakoukoli příležitost!
„`

Teaching white Woman how to eat Africa food the right way #shorts #youtubeshorts #youtube #viral

Karol Smith

Karol Smith je zkušená autorka a myšlenková leaderka v oblastech nových technologií a fintech. S titulem z obchodní administrativy na Univerzitě Colorada kombinuje solidní akademický základ s praktickými zkušenostmi v technologickém průmyslu. Pracovala ve společnosti Merck & Co., kde se zaměřovala na strategie digitálních inovací, a získala cenné poznatky o průsečíku technologií a financí. Její vášeň pro zkoumání špičkových trendů pohání její psaní, umožňující jí rozklíčovat složitá témata pro široké publikum. Karoliny články byly zveřejněny v prominentních publikacích, kde sdílí své odborné znalosti a podporuje diskuze o budoucnosti fintechu. S bystrým okem pro detail a odhodláním k jasnosti pokračuje v přispívání k vyvíjejícímu se prostředí technologií.

Don't Miss

Wonderfully Wicked Thai Warm Mango Salad: A Sweet and Spicy Sensation

Úžasně zlotřilý thajský teplý mango salát: Sladká a pikantní senzace

Úžasně Hlavní Thajský Teplý Mangový Salát: Sladká a Kořeněná Sensace
Hearty Swedish Beef Kalops: A Warming Hug on a Cold Winter’s Day

Srdcová švédská hovězí kalops: Hřejivý objetí v chladný zimní den

Kalops je oblíbený švédský guláš, který je ztělesněním komfortního jídla,