Turkey Bacon Caesar Salad with Creamy Garlic Dressing

Salát Caesar s krkem, slaninou a krémovým česnekovým dresinkem

Chuťově vyvážená směs slaného krku, křupavého římského salátu, křupavých krutonů a čerstvě nastrouhaného parmazánu, vše podávané s krémovým česnekovým dresinkem Salát je ideální na světlý oběd nebo jako uspokojivá předkrm, spojující odvážné chutě s rovnováhou textury a živin.

### Ingredience ###

#### Salát ####

  • 4 šálky nakrájeného římského salátu
  • 6 plátků krůtí slaniny, uvařené a nasekané
  • 1/2 šálku nastrouhaného parmazánu
  • 1 šálek krutonů
  • 1/4 šálku třešňových rajčat, rozkrojených

#### Dresink ####

  • 1/2 šálku majonézy
  • 1/4 šálku nastrouhaného parmazánu
  • 2 stroužky česneku, nasekaného
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžička worchestrové omáčky
  • 1/4 šálku olivového oleje
  • Sůl a pepř podle chuti

### Postup ###

1. V čínské míse smíchejte nakrájený římský salát, krůtí slaninu, parmazán, krutony a třešňová rajčata.

2. Pro přípravu dresinku si ve středně velké míse utřete dohromady majonézu, nastrouhaný parmazán, nasekaný česnek, citronovou šťávu, dijonskou hořčici, worchestrovou omáčku a olivový olej. Ochlazujte k soli a pepři.

3. Dresink zalijte přes salát a důkladně promíchejte, aby bylo vše rovnoměrně obalené dresinkem.

4. Podávejte ihned a vychutnejte si lahodný Salát Caesar s krkem!

Tento salát se skvěle hodí ke křupavému kousku chleba a lehké polévce pro kompletní jídlo.

The source of the article is from the blog revistatenerife.com