Plněné papriky se slepým kuřetem Buffalo: Chuťová fúze tepla a pohody

2024-06-14
Buffalo Chicken Stuffed Bell Peppers: A Flavorful Fusion of Heat and Comfort

Plněné papriky se slepou kuřecím masem se sosem buffalo: Chuťová fúze tepla a pohody

Plněné papriky se slepým kuřecím masem a s omáčkou buffalo kombinují kyselou, pikantní chuť slepého kuřecího masa s prospěšností paprik. Tyto živé, plné chuti papriky jsou naplněny lahodnou směsí natrhaného kuřecího masa, omáčky buffalo a sýrem, a pak pečeny do dokonalosti. Skvělé na večeři nebo jako příprava jídel, jsou zdravější variací klasických křídel buffalo.

Ingredience:
– 4 velké papriky, libovolné barvy
– 2 šálky uvařeného, natrhaného kuřecího prsu
– 1/2 šálku omáčky buffalo
– 1 šálek nastrouhaného cheddaru (rozdělený)
– 1/2 šálku sýra Philadelphia
– 1/4 šálku jemně nasekané cibule
– 1/4 šálku jemně nasekané jarní cibulky
– 1 lžička cesnákového prášku
– Sůl a pepř podle chuti
– Čerstvá petržel na ozdobu

Postup:

1. ### Předehřejte troubu ###
Předehřejte troubu na 190°C.

2. ### Připravte papriky ###
Odkrojte horní části paprik a vyndejte semena a blány. Pokud se papriky kymácí, můžete také odstranit malý kousek zespodu, aby lépe stály.

3. ### Příprava nádivky ###
V misce smíchejte natrhané kuřecí maso, omáčku buffalo, sýr Philadelphia, 1/2 šálku nastrouhaného cheddaru, cibuli, jarní cibulku, cesnakový prášek, sůl a pepř. Dobře promíchejte, dokud se všechny ingredience spolehlivě nespojí.

4. ### Naplňte papriky ###
Nalévejte směs slepého kuřecího masa do paprik a dobře ji zatlačte, aby byly plně naplněny. Papriky naskládejte do pekáčku.

5. ### Posypte sýrem ###
Posypte zbývající 1/2 šálku nastrouhaného cheddaru přes vrcholy plněných paprik.

6. ### Pečte ###
Pečte plněné papriky v předehřáté troubě asi 25-30 minut, nebo dokud papriky nebudou měkké a sýr rozpuštěný a bublající.

7. ### Ozdobte a podávejte ###
Vyndejte papriky z trouby a nechte je chvíli vychladnout. Ozdobte čerstvě nasekanou petrželí a podávejte teplé.

Vychutnejte si tento uspokojivý a pikantní pokrm jako hlavní chod nebo sytý předkrm!

This chicken is so delicious, I practically cook it every day! An easy and delicious recipe!

Joe Roshkovsky

Joe Roshkovsky je zkušený autor a myšlenkový lídr v oblastech nových technologií a fintech. Má titul bakaláře v oboru ekonomie z prestižní University of Michigan, kde absolvoval s vyznamenáním. S více než desetiletou zkušeností v technologickém sektoru začal Joe svou kariéru v Nexon Innovations, přední firmě v oblasti finančních technologických řešení. Tam zdokonalil své odborné znalosti v oblasti digitálních financí, datové analýzy a vývoje produktů. Joeovo pronikavé psaní odráží jeho odhodlání zkoumat průnik financí a technologií a nabízí čtenářům cenné postřehy do rychle se vyvíjejícího prostředí. Jeho práce byla zveřejněna v řadě průmyslových publikací, což ho ustanovilo jako důvěryhodný hlas v diskurzu fintechu. Když nepisuje, Joe rád mentoruje ambiciózní profesionály v technologickém oboru a přispívá do diskusí o etickém využívání technologií.

Don't Miss

Exquisite Bourbon-Glazed Ham

Vybraná šunka s omáčkou z bourbonu.

Výtečný šťavnatý vepřový steak glazovaný bourbonem Tento výtečný vepřový steak
Joyous Yankee Noodle Delight

Radosné Yankee Noodle Potešení

Radostná Yankee nudlová lahůdka Radostná Yankee nudlová lahůdka je pohodlné