Plněné papriky s kuřecím masem Buffalo: Chutná fúze pikantního a pohodlného

2024-06-14
Buffalo Chicken Stuffed Bell Peppers: A Flavorful Fusion of Heat and Comfort

Kuře Buffalo plněné paprikami: Chutná fúze tepla a pohody

Kuřecí Buffalo plněné papriky spojují pikantní, kořeněnou chuť kuřecího masa Buffalo s prospěšností paprik. Tyto živé, plné chuti papriky jsou naplněny syrovou směsí strouhaného kuřecího masa, buffalo omáčky a sýra, poté je pečené do dokonalosti. Skvělé na večeři nebo přípravu jídel na příští dny, jedná se o zdravější verzi klasických buffalo křidélek.

Ingredience:
– 4 velké papriky, libovolné barvy
– 2 šálky vařeného, strouhaného kuřecího prsa
– 1/2 šálku buffalo omáčky
– 1 šálek strouhaného cheddar sýra (rozdělené)
– 1/2 šálku smetanového sýra
– 1/4 šálku jemně nakrájené cibule
– 1/4 šálku jemně nakrájené jarní cibulky
– 1 čajová lžička česnekového prášku
– Sůl a pepř podle chuti
– Čerstvé petrželové lístky na ozdobu

Postup:

1. ### Předehřátí trouby ###
Předehřejte troubu na 375°F (190°C).

2. ### Příprava paprik ###
Odstřihněte vrcholky paprik a odstraňte semena a blány. Pokud jsou papriky nestabilní, můžete také odříznout malý kousek zespodu, aby lépe stály.

3. ### Příprava náplně ###
V míse smíchejte strouhané kuřecí maso, buffalo omáčku, smetanový sýr, 1/2 šálku strouhaného cheddar sýra, cibuli, jarní cibulku, česnekový prášek, sůl a pepř. Dobře promíchejte, dokud se všechny ingredience důkladně nespojí.

4. ### Plnění paprik ###
Lžící nasypte směs s kuřecím masem do paprik, lehce ji stlačte, aby byly dostatečně naplněny. Umístěte plněné papriky do pekáčku.

5. ### Posypte sýrem ###
Posypte zbývající 1/2 šálku strouhaného cheddar sýra přes vrcholy plněných paprik.

6. ### Pečení ###
Pečte plněné papriky ve vyhřáté troubě asi 25-30 minut, nebo dokud papriky nezměknou a sýr neroztaje a nezačne bublat.

7. ### Ozdobte a podávejte ###
Vyjměte papriky z trouby a nechte je chvíli vychladnout. Ozdobte čerstvě nasekanou petrželkou a podávejte teplé.

Vychutnejte si tento uspokojivý a pikantní pokrm jako hlavní chod nebo sytou předkrm!

This chicken is so delicious, I practically cook it every day! An easy and delicious recipe!

Joe Roshkovsky

Joe Roshkovsky je zkušený autor a myšlenkový lídr v oblastech nových technologií a fintech. Má titul bakaláře v oboru ekonomie z prestižní University of Michigan, kde absolvoval s vyznamenáním. S více než desetiletou zkušeností v technologickém sektoru začal Joe svou kariéru v Nexon Innovations, přední firmě v oblasti finančních technologických řešení. Tam zdokonalil své odborné znalosti v oblasti digitálních financí, datové analýzy a vývoje produktů. Joeovo pronikavé psaní odráží jeho odhodlání zkoumat průnik financí a technologií a nabízí čtenářům cenné postřehy do rychle se vyvíjejícího prostředí. Jeho práce byla zveřejněna v řadě průmyslových publikací, což ho ustanovilo jako důvěryhodný hlas v diskurzu fintechu. Když nepisuje, Joe rád mentoruje ambiciózní profesionály v technologickém oboru a přispívá do diskusí o etickém využívání technologií.

Don't Miss

Honey Soy-Glazed Chicken Thighs with Stir-Fried Vegetables

Medové kuřecí stehna glazovaná sójovou omáčkou se smaženou zeleninou.

Kuřecí stehna s medovo-sojovou glazurou a restovanou zeleninou Tento lahodný
Biriyani – The Fragrant Indian Spice-Laden Layered Rice Dish

Biriyani – Vonná indická kořeněná vrstvená rýžová pochoutka

Biriyani – Vonná indická pikantní vrstvená rýžová pochoutka Při ochutnávání