Plněné papriky s kuřecím masem a omáčkou buffalo: Chutná kombinace pikantního tepla a pohodlí

2024-06-13
Buffalo Chicken Stuffed Bell Peppers: A Flavorful Fusion of Heat and Comfort

„`html

Kuřecí paprikové papriky plněné buffalo omáčkou: Chutná fúze ohnivosti a pohody

Kuřecí paprikové papriky plněné buffalo omáčkou spojují pikantní, pikantní nádech kuřecího masa s prospěšností paprik. Tyto sytě zbarvené, plné chuti papriky jsou naplněny chutnou směsí natrhaného kuřecího masa, buffalo omáčky a sýra, a pak pečeny do perfekce. Skvělé na večeři nebo přípravu jídel, jsou zdravější variací na klasická křidélka Buffalo.

Ingredience:
– 4 velké papriky, libovolné barvy
– 2 šálky uvařeného, natrhaného kuřecího prsa
– 1/2 šálku buffalo omáčky
– 1 šálek natrhaného cheddaru (rozdělený)
– 1/2 šálku tvarohu
– 1/4 šálku jemně nasekané cibule
– 1/4 šálku jemně nasekané jarní cibulky
– 1 lžička česnekového prášku
– Sůl a pepř podle chuti
– Čerstvá petržel na ozdobu

Postup:

1. ### Předehřejte troubu ###
Předehřejte troubu na 190°C.

2. ### Připravte papriky ###
Odeberte vrcholky paprik a vyjměte semena a blány. Pokud jsou papriky nestabilní, můžete také ustřihnout malý kousek ze spodku, aby stály vzpřímeně.

3. ### Příprava náplně ###
Ve velké míse smíchejte natrhané kuřecí maso, buffalo omáčku, tvaroh, 1/2 šálku natrhaného cheddu, cibuli, jarní cibulku, česnekový prášek, sůl a pepř. Dobře promíchejte, dokud se všechny ingredience důkladně nespojí.

4. ### Naplňte papriky ###
Lžící naplňte papriky směsí buffalo kuřecího masa, přitlačte, aby byly plně naplněny. Umístěte naplněné papriky do pekáče.

5. ### Posypejte sýrem ###
Posypte zbývající 1/2 šálku natrhaného cheddu na vrcholky naplněných paprik.

6. ### Pečte ###
Pečte papriky v předehřáté troubě asi 25-30 minut, dokud nebudou papriky měkké a sýr rozpuštěný a bublající.

7. ### Ozdobte a podávejte ###
Vyjměte papriky z trouby a nechte je chvíli vychladnout. Ozdobte čerstvě nasekanou petrželí a podávejte teplé.

Vychutnejte si toto sycení a pikantní jídlo jako hlavní chod nebo srdnatý předkrm!

This chicken is so delicious, I practically cook it every day! An easy and delicious recipe!

„`

Joe Roshkovsky

Joe Roshkovsky je zkušený autor a myšlenkový lídr v oblastech nových technologií a fintech. Má titul bakaláře v oboru ekonomie z prestižní University of Michigan, kde absolvoval s vyznamenáním. S více než desetiletou zkušeností v technologickém sektoru začal Joe svou kariéru v Nexon Innovations, přední firmě v oblasti finančních technologických řešení. Tam zdokonalil své odborné znalosti v oblasti digitálních financí, datové analýzy a vývoje produktů. Joeovo pronikavé psaní odráží jeho odhodlání zkoumat průnik financí a technologií a nabízí čtenářům cenné postřehy do rychle se vyvíjejícího prostředí. Jeho práce byla zveřejněna v řadě průmyslových publikací, což ho ustanovilo jako důvěryhodný hlas v diskurzu fintechu. Když nepisuje, Joe rád mentoruje ambiciózní profesionály v technologickém oboru a přispívá do diskusí o etickém využívání technologií.

Don't Miss

Quinoa and Butternut Squash Stew: A Comforting, Hearty Dish with a Nutritious Twist

Květák a dýně hokkaido: Uklidňující, sytá pochoutka s nutričním přesahem.

Quinoa a dýňový guláš: Pohodlné, syté jídlo s nutričním zákrutem
Delightful Red Lentil and Sun-dried Tomato Nourishing Soup

Nádherná červená čočková polévka s nasytnými sušenými rajčaty

Nadýchaná polévka z červených čoček a sušených rajčat Tato lahodná