Pikantní klobása a zázvor smažená směs Extravaganza

2024-06-14
Spicy Sausage and Ginger Stir-Fry Extravaganza

Ostrý párek a zázvor Stir-Fry Extravagance

Ponořte se do pikantních chutí Ostrý párek a zázvor Stir-Fry Extravagance – živé a lahodné jídlo, které dokonale kombinuje teplotu zázvoru s odvahou pikantního párku. Tento smažený pokrm obsahuje širokou škálu čerstvých zelenin, které dodávají vašemu talíři lahodnou křupavost a explozi barev. Perfektní pro rychlou a přesto uspokojivou večeři ve všední den, tento recept se jistě stane oblíbeným ve vašem domě.

Suroviny:
– 450 g ostré italské klobásy, nakrájené na tenké plátky
– 2 lžíce rostlinného oleje
– 1 velká cibule, nakrájená na tenké plátky
– 2 papriky (červená a zelená), nakrájené na proužky
– 3 stroužky česneku, prolisované
– 5 cm kousek čerstvého zázvoru, nastrouhaného
– 100 g hrášku na snap
– 2 mrkve, nakrájené na proužky
– 3 lžíce sójové omáčky
– 2 lžíce hoisin omáčky
– 1 lžíce rýžového octa
– 1 lžička sezamového oleje
– 1 lžička červeného pepře (volitelné)
– Vařená jasmínová rýže, na podávání
– Na ozdobu nakrájená jarní cibulka a sezamová semínka

Postup:
1. Příprava surovin: Před začátkem vaření se ujistěte, že jsou všechny zeleniny nakrájené a připravené. To vám usnadní proces smažení.

2. Uvařte klobásu: Rozpalte velkou pánev nebo wok na střední až vysokou teplotu. Přidejte nakrájenou klobásu a vařte asi 5-7 minut, dokud nezhnědne a nedovaří se. Odeberte klobásu z pánve a dejte ji stranou.

3. Smažte zeleninu: Do stejné pánve přidejte rostlinný olej. Až se zahřeje, přidejte nakrájenou cibuli a papriky. Smažte asi 3 minuty, dokud nezačnou změkčovat.

4. Přidejte omáčky: Přidejte prolisovaný česnek a nastrouhaný zázvor do pánve. Důkladně promíchejte a nechte vařit další minutu, dokud nezačne vonět.

5. Přidejte zbývající zeleninu: Přidejte hrášek na snap a nakrájené mrkve. Smažte dalších 3-4 minuty, dokud nebudou al dente.

6. Připravte omáčku: V malé misce smíchejte sójovou omáčku, hoisin omáčku, rýžový ocet, sezamový olej a červený pepř (pokud používáte). Omáčku přelijte na zeleninu v pánvi.

7. Dokončení pokrmu: Vraťte uvařenou klobásu zpět do pánve, promíchejte vše dohromady, dokud nebude dobře obaleno omáčkou. Vařte další 2-3 minuty, abyste případně ohřáli.

8. Podávání: Podávejte smaženou zeleninu s klobásou na lůžku uvařené jasmínové rýže. Na ozdobu přidejte nakrájenou jarní cibulku a sezamová semínka pro zvýraznění chuti a textury.

Užijte si Ostrý párek a zázvor Stir-Fry Extravagance, lahodnou explozi chutí a textur, která vás naplní touhou po více!

Don't Miss

Exquisite Braised Quail with Date and Balsamic Reduction: A Delicate Gourmet Delight for Special Occasions

Exkluzivně dušený bažant s datlovou a balsamikovou redukcí: Delikátní gurmánská pochoutka pro speciální příležitosti

Exkluzivní dušená křepelka s datlí a balzamikovou redukcí: Jemný gurmánský
The Ultimate Tantalizing Garden-fresh Bell Pepper & Tomato Gratins

Nepřekonatelné lákavá zahrádková gratinovaná paprika a rajčatová gratinacija.

Ultimátní lákavé gratinované papriky a rajčata z čerstvé zahrádky „`html