Nebeský vietnamský vegetariánský horký hrnec: Nádherná směs zeleniny a tofu v voňavém vývaru

2024-08-03
Heavenly Vietnamese Vegetarian Hotpot: A Delightful Medley of Vegetables and Tofu in a Fragrant Broth

Rozkošný vietnamský vegetariánský horký hrnec: rozmanitá směs zeleniny a tofu v vonné vývaru

Popis:
Při této rozkošné vietnamské vegetariánské horké misce zažijete explozi chutí. Je to pohodlné a aromatické jídlo, které zahrnuje živou paletu zeleniny a tofu vařené v bohatém, vonném vývaru. Tato „hotpot“ je ideální pro společné stolování, dovoluje všem se sejít a společně si vychutnat jeho zdravé dobré.

Suroviny:

  • 1 litr zeleninového vývaru
  • 200 g pevného tofu, nakrájeného na kostky
  • 1 středně velká mrkev, na tenké plátky
  • 1 hrnek růžičkového květáku
  • 1 hrnek nakrájených hub (šiitake nebo žampióny)
  • 100 g kukuřice bébé
  • 1 malá cibule, na tenké plátky
  • 2 stroužky česneku, nadrobno nakrájené
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce hoisin omáčky
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžička cukru
  • Sůl podle chuti
  • Pepř podle chuti
  • Čerstvá koriandr a bazalka na ozdobu

Postup:
1. Příprava vývaru:
Ve velkém hrnci zahřejte rostlinný olej na středním ohni. Přidejte nasekaný česnek a nařezanou cibuli a orestujte je, dokud nezačnou vonět a zjemní se (asi 3-4 minuty).

2. Vytvoření základu:
Přilijte do hrnce zeleninový vývar, sójovou omáčku, hoisin omáčku a cukr. Dobře promíchejte a přiveďte směs k mírnému varu.

3. Přidání zeleniny:
Přidejte do hrnce mrkev, růžičkový květák, houby a kukuřici bébé. Nechte je provařit ve vývaru asi 10 minut, dokud nebudou měkké, ale stále křupavé.

4. Zapracování tofu:
Jemně do vřícího vývaru přidejte nakrájené kostky tofu, buďte opatrní, abyste nepoškodili kousky tofu. Pokračujte v vaření dalších 5 minut, aby tofu vsáklo příchutě.

5. Ozvláštnění:
Ochutnejte vývar a případně do něj přidejte sůl a pepř dle vaší chuti.

6. Podávání:
Nalejte hotpot do mís, ujistěte se, že každá porce obsahuje dobře promíchanou zeleninu a tofu. Ozdobte čerstvým koriandrem a bazalkou.

Vychutnejte si tento rozkošný vietnamský vegetariánský horký hrnec s přílohou rýže nebo křupavým chlebem pro kompletní a uspokojivé jídlo.

Throw Away Your Ramen Packets And Make This Instead

Karol Smith

Karol Smith je zkušená autorka a myšlenková leaderka v oblastech nových technologií a fintech. S titulem z obchodní administrativy na Univerzitě Colorada kombinuje solidní akademický základ s praktickými zkušenostmi v technologickém průmyslu. Pracovala ve společnosti Merck & Co., kde se zaměřovala na strategie digitálních inovací, a získala cenné poznatky o průsečíku technologií a financí. Její vášeň pro zkoumání špičkových trendů pohání její psaní, umožňující jí rozklíčovat složitá témata pro široké publikum. Karoliny články byly zveřejněny v prominentních publikacích, kde sdílí své odborné znalosti a podporuje diskuze o budoucnosti fintechu. S bystrým okem pro detail a odhodláním k jasnosti pokračuje v přispívání k vyvíjejícímu se prostředí technologií.

Don't Miss

Quinoa and Kale Power Packed Salad

Salát s quinoou a kelímkem plný energie

Salát s kvinoou a kadeřavou kapustou plný energie Hledáte sytý,
Turkey Stuffed Delicata Squash with Wild Rice and Cranberries

Nadýchaná dýňová plněná krůtím s divokou rýží a brusinkami

Plněná dýně delikates se švestkovým rýží a brusinkami Tento lahodný