Heavenly Farmhouse Hash

Nebezpečná farmářská směs

Nebezpečná farmářská směs je lahodné, sýtné snídaňové jídlo, které spojuje perfektní směs brambor, zeleniny a pikantních koření. Jedná se o upokojující, přesto živoucí jídlo, ideální na začátek dne nebo jako nedělní brunch. Příjemná kombinace zemitosti brambor, čerstvosti papriky a bohatosti klobás nebo slaniny poskytuje rozmanitou rovnováhu chutí a textur. Ponořme se do této lahodné receptury!

Suroviny:
– 4 velké brambory, oloupané a nakrájené na kostičky
– 1 paprika, nakrájená na kostičky (libovolná barva)
– 1 malá cibule, jemně nasekaná
– 2 stroužky česneku, prolisované
– 1 hrnek uvařené klobásy nebo slaniny, nadrobno nasekané
– 2 lžíce rostlinného oleje
– 1 lžička papriky
– 1/2 lžičky černého pepře
– Sůl, podle chuti
– Čerstvá petržel, nasekaná (na ozdobu)

Postup:
1. Připravte brambory: Přiveďte velký hrnec vody k varu. Přidejte nakrájené brambory a vařte 5-7 minut, dokud nejsou měkké, ale stále pevné. Brambory sceďte a odložte stranou.

2. Udělejte zeleninovou směs: Na velké pánvi rozehřejte olej. Přidejte nasekanou cibuli a papriku a restujte 4-5 minut, dokud nejsou měkké a vonné. Přidejte prolisovaný česnek a restujte další minutu.

3. Spojte ingredience: Přidejte uvařené brambory na pánev a promíchejte s zeleninou. Přidejte papriku, pepř a sůl, důkladně promíchejte, aby bylo vše rovnoměrně osolené.

4. Udělejte směs: Rozetřete bramborovou směs rovnoměrně na pánvi a nechte ji 5 minut restovat, dokud brambory nevytvoří křupavou, zlatohnědou kůrku. Přeložte směs lopatkou a restujte dalších 5 minut, dokud i druhá strana nezkřupaví.

5. Přidejte uvařenou klobásu nebo slaninu: Přidejte uvařenou klobásu nebo nadrobenou slaninu, ujistěte se, že je rovnoměrně rozložena po směsi. Restujte dalších 2-3 minuty, aby chutě splynuly.

6. Ozdobte a podávejte: Odstraňte pánev z tepla. Posypte směs čerstvou petrželí pro výraznou barvu a čerstvost. Podávejte nebezpečnou farmářskou směs horkou a užijte si lahodné, sýtné snídaňové jídlo!

Toto jídlo je nejlepší podávat s vajíčky nebo toustovým chlebem pro kompletní snídaňovou zkušenost.

The source of the article is from the blog agogs.sk