Mexická snídaně s chorizem ve formě taco – pikantní ranní hostina.

2024-07-04
Mexican Chorizo Breakfast Tacos Delight: A Zesty Morning Feast

„`html

Snídaně Chorizo Tacos: Osvěžující ranní hostina

Mexické snídaňové tacos Chorizo jsou chutný a pikantní způsob, jak začít den. Tento lahodný pokrm kombinuje bohatou, kouřovou chuť chorizova s nadýchanými vajíčky na měkoučkých kukuričných tortillech, ozdobený s čerstvými ingrediencemi. Jedná se o živoucí a uspokojivou snídani, která rozhýbe vaše chuťové buňky.

Ingredience:
8 uncí mexického choriza, zbaveného stroužků
6 velkých vajec
1/4 šálku celého mléka
8 malých kukuřičných tortil
1/2 šálku najemno nasekaného sýra queso fresco nebo fetý
1 avokádo, nakrájené na plátky
1/4 šálku nasekané čerstvé koriandru
1/4 červené cibule, jemně nakrájené
1 jalapeño, nakrájený na plátky (volitelně)
Klinčeky limetek k podávání
Sůl a pepř podle chuti
Pikantní omáčka (volitelně)

Postup:
1. Udělejte si Chorizo:
V rozpálené pánvi na střední ohni přidejte chorizo. Lopatkou ho rozebíjejte na menší kousky během vaření. Vařte tak dlouho, dokud není chorizo zcela zhnědlé a propečené, asi 6-8 minut. Odložte chorizo z pánve stranou a nechte v pánvi tuk, který se uvolní.

2. Připravte si Vajíčka:
V míse smíchejte vajíčka, mléko, sůl a pepř. Směs vajec nalijte do téže pánve, ve které jste vařili chorizo. Vajíčka míchejte na středním ohni, dokud nebudou právě zpevnělá a lehce tekutá.

3. Spojte Vajíčka a Chorizo:
Přidejte vařené chorizo zpět do pánve s vajíčky a promíchejte. Vařte dalších 1-2 minuty, dokud vajíčka nebudou zcela zpevnělá, ale ne suchá.

4. Připravte Tortilly:
Během vaření vajíček ohřejte kukuřičné tortily. Můžete to provést přímo nad plynovým plamenem po několik vteřin na každé straně nebo na suché pánvi na středně vysokém ohni, dokud nebudou ohebné a nebudou mít pár zhnědlých skvrn.

5. Sestavení Tacos:
K sestavení tacos dejte lžíci směsi choriza a vajec na každou horkou tortillu. Ozdobte drobeným sýrem queso fresco, plátky avokáda, nasekaným koriandrem, nakrájenou červenou cibulí a plátky jalapeña, pokud používáte. Podávejte s klinčíky limetek a pikantní omáčkou na stranu pro přidanou pikantnost.

6. Podávejte a Dobrou Chut:
Mexická snídaňová tacos Chorizo podávejte ihned, dokud jsou teplé a čerstvé. Užijte si pikantních chutí a vláčné textury tohoto lahodného ranního jídla!

Teaching white Woman how to eat Africa food the right way #shorts #youtubeshorts #youtube #viral

„`

Karol Smith

Karol Smith je zkušená autorka a myšlenková leaderka v oblastech nových technologií a fintech. S titulem z obchodní administrativy na Univerzitě Colorada kombinuje solidní akademický základ s praktickými zkušenostmi v technologickém průmyslu. Pracovala ve společnosti Merck & Co., kde se zaměřovala na strategie digitálních inovací, a získala cenné poznatky o průsečíku technologií a financí. Její vášeň pro zkoumání špičkových trendů pohání její psaní, umožňující jí rozklíčovat složitá témata pro široké publikum. Karoliny články byly zveřejněny v prominentních publikacích, kde sdílí své odborné znalosti a podporuje diskuze o budoucnosti fintechu. S bystrým okem pro detail a odhodláním k jasnosti pokračuje v přispívání k vyvíjejícímu se prostředí technologií.

Don't Miss

Irresistible Quinoa Avocado Salad – A Nutritious and Refreshing Delight

Nepřekonatelný salát s quinoou a avokádem – Výživná a osvěžující lahůdka.

Nepřehlédnutelný salát s quinoou a avokádem – Výživná a osvěžující
Comforting Buttermilk Biscuits with Savory Mushroom Gravy

Pomazánkové sušenky s uzenými hříbky

Potraviny hrnečkové knedlíky s houbou Hrncové knedlíky s houbou jsou