Deliciously Fluffy Turkey Dumplings with Fresh Herbs

Výborné nadýchané krocaní knedlíky s čerstvými bylinkami

Toto chutné jídlo obsahuje něžné krocaní knedlíky, které jsou syté a lahodné zároveň. Čerstvé bylinky dodávají jídlu explozi chuti, díky čemuž jsou tyto knedlíky skvělým jídlem pro každé roční období. Požijte je v dobře dochuceném vývaru, abyste zahřáli svou duši.

Suroviny:

  • 450 g mletého krocaního masa
  • 240 g hladké mouky
  • 1 vejce, rozšlehané
  • 120 ml mléka
  • 60 ml čerstvé petrželky, jemně nasekané
  • 60 ml čerstvého tymiánu, jemně nasekaného
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky černého pepře
  • 1 litr kuřecího vývaru
  • 1 středně velká cibule, jemně nasekaná
  • 2 mrkve, nakrájené na kostičky
  • 2 stonky celeru, nakrájené na kostičky
  • 2 stroužky česneku, jemně nasekané
  • 2 lžíce olivového oleje

Postup:

  1. ### Připravte vývar ###
    • V hrnci rozehřejte olivový olej na střední teplotu. Přidejte cibuli, mrkev, celer a česnek. Orestujte 5-7 minut, dokud zelenina nezměkne.
    • Přilijte kuřecí vývar a nechte provařit.
  2. ### Příprava knedlíků ###
    • V míse smíchejte mleté krocaní maso, mouku, vejce, mléko, petržel, tymián, sůl a pepř. Směs dobře promíchejte.
    • Pomocí rukou nebo malého naběračky na zmrzlinu vytvarujte ze směsi malé knedlíčky o průměru přibližně 2,5 cm.
  3. ### Varná fáze knedlíků ###
      <liJemně vložte knedlíky do provařujícího se vývaru.
    • Přiklopte hrnec a nechte knedlíky vařit asi 15 minut, nebo dokud nejsou uvařené a pevné na dotek.
  4. ### Podávání ###
      <liLoupejte knedlíky s vývarem do misk a podávejte s podle chuti posypanou čerstvou petrželkou.

Požijte si Výborné nadýchané krocaní knedlíky s čerstvými bylinkami, jídlo, které jistě přinese teploto a pohodu na váš stůl!

The source of the article is from the blog xn--campiahoy-p6a.es