Lahodné čokoládové muffiny s dvojitou dávkou polevy: Dekadentní pochoutka pro milovníky čokolády

2024-07-30
Delicious Double-Fudge Chocolate Muffins: A Decadent Treat for Chocolate Lovers

Delikátní muffiny s čokoládovým polevem: Rozkošný pamlsek pro milovníky čokolády

Užijte si tyto bohaté muffiny s dvojitým čokoládovým polevem, lahodný pamlsek, který dokonale kombinuje bohaté čokoládové příchutě s vláčným, jemným drobem. Tyto muffiny jsou bohatě prošířeny kakaem a posypány kousky čokolády, což zajistí, že každé sousto je snem milovníka čokolády. Skvělé na snídani, dezert nebo svačinu kdykoliv během dne, tyto muffiny jistě uspokojí vaše sladké touhy.

Ingredience:
– 1 3/4 šálků hladké mouky
– 1/2 šálku neslazeného kakaa
– 1 čajovou lžičku prášku do pečiva
– 1/2 čajové lžičky jedlé sody
– 1/2 čajové lžičky soli
– 1 šálek krupicového cukru
– 2 velká vejce
– 1 šálek zakysané smetany
– 1/2 šálku rostlinného oleje
– 2 lžičky vanilkového extraktu
– 1 šálek polosladkých čokoládových lupínků

Postup:
1. Předehřejte a Připravte: Předehřejte troubu na 190°C. Vyložte formu na muffiny papírovými košíčky nebo je nastříkejte nepřilnavým sprejem.

2. Smíchejte suché ingredience: Ve velké misce prosejte mouku, kakao, prášek do pečiva, jedlou sodu a sůl.

3. Vyšlehejte mokré ingredience: V druhé misce ušlehejte dohromady cukr a vejce, dokud směs není nadýchaná. Přidejte zakysanou smetanu, rostlinný olej a vanilkový extrakt a smíchejte do hladka.

4. Spojte ingredience: Postupně přidejte suché ingredience k mokrým ingrediencím a míchejte jen do spojení. Dejte pozor, abyste nepřemíchali, protože by muffiny mohly být tvrdé.

5. Přidejte čokoládové lupínky: Jemně vmíchejte čokoládové lupínky do těsta.

6. Naplňte formu na muffiny: Lžící dejte těsto do připravené formy na muffiny, vyplňujte každý košíček zhruba na 3/4.

7. Pečte: Pečte v předehřáté troubě po dobu 18-20 minut, nebo dokud špejle vložená do středu muffinu nevyjde čistá.

8. Nechejte vychladnout: Nechte muffiny v formě vychladnout 5 minut a poté je přesuňte na mřížku, aby úplně vychladly.

Tyto muffiny s dvojitým čokoládovým polevem se nejlépe konzumují mírně teplé, když jsou čokoládové lupínky stále roztékající se a lepivé. Užijte si je s teplým nápojem nebo sklenicí mléka!

Don't Miss

Herb-Crusted Salmon with Asparagus

„Losos s bylinkovou krustou a chřestem“

Losos s bylinkovou krustou s chřestem „`html Výživná a chutná
Roasted Garlic and Herb Chicken

Pečený kuřecí s česnekem a bylinkami

Opečené kuře s česnekem a bylinkami Potěšte se aromatickými chutěmi