Křupavá Tex-Mex kuřecí zapékanka: Chutná, pečená pochoutka

2024-07-31
Crispy Tex-Mex Chicken Casserole: A Flavor-Packed, Oven-Baked Delight

Křupavá Tex-Mex kuřecí zapékanka: plná chutí, pečená v troubě pochoutka

„`html
Tato křupavá Tex-Mex kuřecí zapékanka kombinuje odvážné chutě tex-mexské kuchyně s pohodlnou texturou zapékanky. Obsahuje něžné kuřecí maso, hutné fazole a křupavé kousky tortily, vše pečené dokonalým způsobem s nahoře roztaveným sýrem. Toto jídlo je ideální na rodinné večeře nebo rauty a jistě potěší všechny!

Ingredience:
– 4 kousky kuřecích prsou bez kůže, vařené a nasekané
– 1 plechovka (15 oz) černých fazolí, odkapané a opláchnuté
– 1 plechovka (15 oz) kukuřice, odkapaná
– 1 plechovka (10 oz) nasekaných rajčat se zelenými papričkami, neodkapávaná
– 1 plechovka (10 oz) smetanové polévky se slepičím masem
– 1 šálek zakysané smetany
– 1 balení koření na taco
– 2 šálky strouhaného směsi mexického sýra, rozdělené
– 8 oz tortillových lupínků, rozdrcených

Postup:
1. Předehřejte troubu na 375°F (190°C).

2. V misce smíchejte nasekané kuřecí maso, černé fazole, kukuřici, nasekaná rajčata se zelenými papričkami, smetanovou polévku se slepičím masem, zakysanou smetanu a koření na taco. Dobře promíchejte, dokud se všechny ingredience nepropojí.

3. Rozetřete polovinu rozdrcených tortillových lupínků rovnoměrně na dno pekáče o rozměrech 9×13 palců.

4. Nalijte směs s kuřecím masem přes vrstvu tortillových lupínků, rovnoměrně ji rozprostřete.

5. Posypte 1 šálkem strouhaného mexického sýra přes směs s kuřecím masem.

6. Navrch rovnoměrně rozprostřete zbývající rozdrcené tortillové lupínky.

7. Zakončete posypáním zbývajícího 1 šálku strouhaného sýra.

8. Pekáč přikryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě po dobu 25 minut.

9. Odstraňte alobal a pečte dalších 10 minut, nebo dokud se sýr neroztaví a nezačne bublat, a zapékanka se neprohřeje.

10. Nechte zapékanku chvíli vychladnout před podáváním.

11. Podávejte křupavou Tex-Mex kuřecí zapékanku ozdobenou nasekanou čerstvou koriandrovou naťí, zakysanou smetanou nebo nakrájenými jalapeňos, pokud si přejete.

Užijte si toto chutné a pohodlné tex-mex jídlo s rodinou a přáteli!
„`

Teaching white Woman how to eat Africa food the right way #shorts #youtubeshorts #youtube #viral

Karol Smith

Karol Smith je zkušená autorka a myšlenková leaderka v oblastech nových technologií a fintech. S titulem z obchodní administrativy na Univerzitě Colorada kombinuje solidní akademický základ s praktickými zkušenostmi v technologickém průmyslu. Pracovala ve společnosti Merck & Co., kde se zaměřovala na strategie digitálních inovací, a získala cenné poznatky o průsečíku technologií a financí. Její vášeň pro zkoumání špičkových trendů pohání její psaní, umožňující jí rozklíčovat složitá témata pro široké publikum. Karoliny články byly zveřejněny v prominentních publikacích, kde sdílí své odborné znalosti a podporuje diskuze o budoucnosti fintechu. S bystrým okem pro detail a odhodláním k jasnosti pokračuje v přispívání k vyvíjejícímu se prostředí technologií.

Don't Miss

Hearty Tuscan White Bean Soup with Kale and Fresh Herbs

Srdcová toskánská polévka z bílých fazolí s kale a čerstvými bylinkami

Srdéčná toskánská polévka s bílými fazolemi, špenátem a čerstvými bylinkami
Linguini with Clam Sauce

Linguini s omáčkou z křemenáčů

Linguini s omáčkou z mušlí Linguini s omáčkou z mušlí