Behemně teplý krůtí a divoký rýžový guláš

2024-06-16
Delightfully Warm Turkey & Wild Rice Stew

Vlahátka teplá krůtí polévka s divokou rýží

Tato sytá a pohodlná krůtí polévka s divokou rýží je ideální na chladné večery nebo kdykoli budete mít chuť na vydatný, duši hřející pokrm. Plná něžného krůtího masa, ořechové divoké rýže a směsi zeleniny, tato polévka je nejen chutná, ale i výživná. Pomalu vařený vývar obohacený bylinkami a kořením spojuje vše do neodolatelného jídla, které potěší všechny u stolu.

Suroviny:
– 1 lb krůtí prsa, nakrájené na kostky
– 1 šálek divoké rýže
– 4 šálky kuřecího nebo krůtího vývaru
– 1 středně velká cibule, nakrájená
– 2 mrkve, nakrájené na kostičky
– 2 stroužky česneku, prolisované
– 1 šálek žampionů, nakrájených
– 1 bobkový list
– 1 lžička sušeného tymiánu
– 1 lžička sušeného rozmarýnu
– Sůl a pepř dle chuti
– 2 lžíce olivového oleje
– Nasekaná čerstvá petržel (na ozdobu)

Postup:
1. Příprava krůtího masa: V hrnci s tlustým dnem zahřejte olivový olej na středním plameni. Přidejte kostky krůtího masa a smažte, dokud nezezlátne ze všech stran. Maso vyjměte z hrnce a dejte stranou.

2. Orestujte zeleninu: Do stejného hrnce přidejte nastrouhanou cibuli, nakrájené mrkve a celer. Orestujte asi 5 minut, dokud nezačnou změkčovat. Přidejte prolisovaný česnek a nakrájené žampiony a vařte dalších 2-3 minuty.

3. Přidejte vývar a koření: Přilijte kuřecí nebo krůtí vývar a přidejte bobkový list, sušený tymián a sušený rozmarýn. Dobře promíchejte.

4. Uvařte rýži: Přidejte do hrnce divokou rýži a nechte směs zahřát. Jakmile začne vařit, snižte plamen na minimum a nechte vařit pod pokličkou asi 45 minut, nebo dokud nebude rýže měkká.

5. Kombinujte krůtu a dochuťte: Vraťte zpět vykostěné krůtí maso do hrnce a promíchejte. Dochucete solí a pepřem dle chuti. Nechte polévku vařit další 10-15 minut, aby se chutě spojily.

6. Podávání: Před podáváním vyjměte bobkový list. Nalijte polévku do mís a ozdobte nasekanou petrželí.

Dobrou chuť k vaší vlahátce teplé krůtí polévce s divokou rýží, kterou můžete doplnit kouskem křupavého chleba nebo přílohou salátu pro kompletní jídlo.

John Washington

John Washington je vynikající autor a myslitel v oblastech nových technologií a fintech. Drží titul magistra v oboru řízení informačních technologií z prestižní Claremont Graduate University, kde si vybudoval odborné znalosti na pomezí financí a technologií. S více než desetiletou zkušeností ve finančním sektoru pracoval John jako seniorní analytik ve společnosti Solstice Financial, kde se zaměřoval na inovativní fintech řešení a strategie digitální transformace. Jeho pronikavé články a výzkumy byly zveřejněny v předních odvětvových publikacích, což z něj učinilo žádaného řečníka na konferencích po celém světě. Johnova angažovanost v objevování budoucnosti financí a technologií z něj činí klíčového přispěvatele k vyvíjejícímu se narativu v této dynamické oblasti.

Don't Miss

Zesty Dill & Kale Stuffed Zucchini Boats: A Nutritious Culinary Adventure

Pikantní kopr a zelí plněné cuketové lodě: Nutriční kulinářské dobrodružství

Živé cuketové lodě plněné koprem a kadeřávkem: Nutriční kulinářské dobrodružství
White Wine Chicken with Wild Rice – A Sophisticated and Flavorful Harmony on a Plate

Kuře s bílým vínem a divokou rýží – Sofistikovaná a chutná harmonie na jednom talíři

Bílé Víno Kuře s Divokou Rýží – Sophistikovaná a Chutná